Retourneren 

Heb je de bestelling ontvangen en is deze helaas toch niet helemaal naar wens? Dan kun je (een deel van) je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Lees hieronder de voorwaarden voor een retour door. Je kunt een retour doorgeven door een mail te sturen naar info@lockstolove.com , waarna wij verdere instructies zullen geven.

 

Uitgezonderd van retour:

-Custom orders, ofwel haarstukken die naar de specifieke wensen van de klant zijn geproduceerd, kunnen vanwege de persoonlijke aard helaas niet retour worden genomen.

 

Wij nemen retour zendingen in behandeling als deze voldoen aan de volgende voorwaarden:

- De bestelling is binnen 14 dagen na ontvangst retour gezonden.

- De retour artikelen zijn voorzien van de originele en onbeschadigde verpakking en inclusief (indien van toepassing) aangehechte productlabels.

-Haarstukken mogen geen sporen van dragen hebben (anders dan even passen) of abnormale geur/vlekken of vuil bevatten. Daarnaast mogen er vanzelfsprekend geen wijzigingen in een haarstuk worden aangebracht ,zoals het verven, knippen, krullen, stylen, het wassen of aanbrengen van verzorgingsproducten. 

 

Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wij raden aan om artikelen via aangetekende post te retourneren en het verzendbewijs te bewaren. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

In het geval van een retournering/terugbetaling zullen wij het betreffende bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.