maatwerk

Bij Locks to Love begrijpen we dat jouw haar een belangrijk onderdeel is van jouw identiteit. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen unieke haarstuk of haartopper op maat te laten maken. Ontdek de vrijheid om jouw stijl te definiëren en zelfverzekerd te stralen met haar dat perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Stap 1: Jouw wensen

Of je nu op zoek bent naar extra volume, lengte of specifieke textuur, wij luisteren naar jouw wensen en adviseren op basis van onze expertise. 

Stap 2: Selectie van Materialen

Kies uit een uitgebreide selectie hoogwaardige haarsoorten, waaronder prachtig Indiaas of Europees haar, om ervoor te zorgen dat jouw maatwerk haarstuk voldoet aan jouw verwachtingen. Hiernaast kun je kiezen uit verschillende materialen zoals swiss lace, monofilament en/of een silk base, wel of geen pu (plak)rand en het wel of niet toevoegen van klemmetjes.

Stap 3: Ambachtelijk Vakmanschap

Onze toegewijde vakmensen zetten zich in voor het creëren van een haarstuk of haartopper die naadloos aansluit bij jouw wensen. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen wij voor een natuurlijke uitstraling en comfortabel draagcomfort. De levertijd van een haarstuk op maat is gemiddeld 8-10 weken.


Wil je hier meer over weten of wil je graag een haarstuk of haartopper op maat laten maken? Neem contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.