over ons

De kernwaarde van Locks to Love is het bieden van hoogwaardige, betaalbare haaroplossingen van echt haar voor vrouwen, met een duidelijke focus op klanttevredenheid en het versterken van zelfvertrouwen.

 

  • Kwaliteit:  Wij selecteren zorgvuldig echt haar dat natuurlijk, zacht en duurzaam is, waardoor klanten kunnen genieten van een realistische look en langdurige draagbaarheid.
  • Betaalbaarheid: Wij weten dat haarwerken soms een kostbare aankoop kunnen zijn. Daarom is een van hun belangrijkste kernwaarden het aanbieden van betaalbare opties zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We streven ernaar om klanten de mogelijkheid te geven om zich zelfverzekerd en mooi te voelen zonder dat dit voor een financiële last zorgt.
  • Klantgerichtheid: We hechten veel waarde aan het begrijpen van de individuele behoeften en wensen van iedere klant. Hebben wij niet op voorraad wat je zoekt? Wij leveren ook maatwerk!
  • Ethiek en duurzaamheid: We zijn ons bewust van de ethische aspecten met betrekking tot de bron van het haar. We werken alleen samen met betrouwbare leveranciers die op verantwoorde wijze echt haar verkrijgen.
  • Empowerment en zelfvertrouwen: Het hebben van mooi haar is volgens ons een essentieel aspect van het zelfvertrouwen en de identiteit van een vrouw. Wij zetten ons in om vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten.